Påsk på Lush!

Nu har jag varit runt och flängt i stan på frisörsalong och café, kristall-butiker med annat andligt och kollat på massa nya grejer. Och nuu är jag hemma! Var hemma vid tre och nu är det dags att äta lite och sen ska jag åka in till stan igen! Det blir att träffa Sara idag och kolla på jeansen, själv får jag dock pengar på tisdag så jag ska bara testa byxor idag! Har dock lite pengar ändå så jag tänkte foka lite mer på lush och kristaller, speciellt nu när det är påsk också!
 
Så otroligt mycket fint inne på lush nu. Påskägg, kaniner, glitter, morötter och så har de ju sin egna lilla variant av en "guld kittel" som är en guldig dusch jelly!! Bara att springa dit, lukta och njuta, och kanske köpa sig något? Älskar de nya sakerna, det blev lite mer färgglatt nu. Alla hjärtans dag har varit här och rött och rosa har tagit över men nu äntligen finns alla färger! Rosa, gul, grön, orange, blå, GULD och vet ni vad? DE HAR EN REGNBÅGSTVÅÅL. 
 
Om man tänker efter så grundades Lush i Poole, i Storbritannien, och där firar de även Saint patrick's day vilket firas redan nu i mars. Då de har den traditionen (kanske främst i Irland) så tror jag de har klämt in t.ex en regnbågstvål och en kittel med guld som kanske mer hör till den högtiden än påsk? Lite rörigt skrivet men den tanken har slagit mig iallafall. ^^