Bortsprungen katt & Meditation i ett bad

Min katt försvann för 2 dagar sen och kom inte hem. Min gårkväll var alltså inte så bra och grät en del. Hon bor ju för tillfället med en kattvakt och jag gillade inte alls det då de inte har ägt eller har någon kunskap av att ha katt tidigare, men min pappa och låtsasmamma tyckte att det räckte med att kattvakten växte upp på en bondgård. Så min fina fina katt sprang bort. Har hon varit borta en natt så kommer hon hem morgonen efter så att hon kan få mat och komma in då det brukar vara kallt men kom inte hem igår heller efter en natt ute. 
 
Jag behövde ta det lugnt och åkte hem till pappa för att sova där ifall hon hade sprungit hem (de bor inte så långt ifrån oss) men hon dök inte upp där heller. Jag tog mig ett bad med lavendel doftande bubbelbiten Unicorn Horn. gjorde mig även ett litet altare och mediterade lite i badet. Väldigt, väldigt lugnande då det var varmt med ångor och mörkt med ljus etc och det kändes väldigt bra. 
 
 
 
Nilas kom också över för att gör mig sällskap. Jag grät väldigt mycket på kvällen och önskade att hon inte blivit påkörd någonstans eller frusit under natten. Hon kom inte hem inatt heller. Jag blev dock överlycklig eftersom att min bebis tog sig tillbaka till katvakten imorse, så hon är hemma igen men usch. Inge rolig gårkväll och vill inte alls ha kvar henne där men usch. 
 
Jag tänkte även efter på en sak.. "Om hon inte kommer tillbaka blir pappa och hans tjej skyldig mig något som svider enormt i plånboken. En häst, en hund... Men oavsett vad jag skulle välja.. Det ger mig inte tillbaka min katt. Och inget djur kan ersätta henne. Jag vill inte ha någon annan." Inte ens ett annat djur är plåster på såren, eller en stor summa pengar. Inte alla pengar i världen. Det är min katt jag vill ha och detta visar även vilka band man som person kan ha till sina djur. Det finns många som även väljer bort barn och har några djur istället och det är inte fel. Dessa liv är lika mycket värda som andra och min Randy är min fina katt. Och hon är en familjemedlem, oavsett vad andra tycker. Men jag är så glad att hon kommit hem och jag behöver inte gråta eller oroa mig längre så nu är allt lugnt. Vad skulle ni göra om ert husdjur sprang bort?